Käytät tällä hetkellä helppokäyttöversiota pöytäkoneella. Sammuta helppokäyttötila.

Tietosuojakäytäntö


Norwegian Air Shuttle ASA

1. Tietoja Norwegianista

Norwegian Air Shuttle ASA (”Norwegian”) on norjalainen yritys, joka on rekisteröity Brønnøysund Register Centerissä rekisterinumerolla NO 965 920 358 MVA. Tarjoamme lentoyhtiönä lentoreittejä Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-Idän, Aasian, Karibian alueen, Etelä-Amerikan ja Pohjois-Amerikan kohteisiin. Lentojen varaamisen lisäksi autamme matkan suunnittelemisessa tarjoamalla mahdollisuuden varata valitsemiltamme yhteistyökumppaneilta hotellihuoneita, vuokra-autoja, jne., verkkosivustollamme. Riippumatta siitä oletko tehnyt varausta voit halutessasi rekisteröityä ja liittyä jäseneksi Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmaan hyödyntääksesi tuotteitamme ja palveluitamme.

Lisätietoja Norwegianin ehdoista ja säännöistä voit lukea täällä.

Keräämme, käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme tai käytät mobiilisovellustamme tai muita digitaalisia palveluitamme. Henkilötietojen suojaaminen ja salassapito on meille tärkeää ja haluamme tehdä sen hyvin.

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme miten henkilötietojasi käsitellään, mitä henkilötietoja käsitellään missäkin tilanteessa ja tietojenkäsittelyn käyttötarkoituksen ja oikeudelliset perusteet. Kerromme myös missä tilanteessa ja millä perusteella henkilötietosi luovutetaan kolmannelle osapuolelle.

Kerromme tässä tietosuojakäytännössä myös henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä oikeuksistasi ja mahdollisista henkilötietojesi siirroista.

2. Tietosuojakäytännön soveltaminen

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kun keräämme, käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Keräämme, käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi kun käytät palveluitamme asiakkaana tai mahdollisena asiakkaana. Tähän sisältyy vierailu verkkosivustollamme tai mobiilisovellustemme käyttö, lentojemme tai muiden palveluiden varaaminen, joko omatoimisesti tai kolmannen osapuolen välityksellä (esim. matkatoimistot tai muut lentoyhtiöt) tai kun olet meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median yms. kautta.

Huomaa, että kun olet tekemisissä ja/tai kommunikoit jonkun muun palveluntarjoajan kanssa, tämän tietosuojakäytännön sisältöä ei sovelleta. Sinulla on oikeus ottaa yhteys palveluntarjoajaan saadaksesi tietoa henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä, käsittelystä ja suojaamisesta. Tämä tietosuojakäytäntö koskee myös niitä henkilötietojasi, jotka liittyvät minkä tahansa näiden palveluntarjoajien kanssa käytyyn vuorovaikutukseen, ja jotka on lähetetty meille ja jotka olemme vastaanottaneet palveluita tarjotessamme.

Norwegian on tämän tietosuojakäytännön mukaisesti vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Tämä tarkoittaa, että Norwegian on vastuussa henkilötietojen käsittelyn perusteiden määrittelystä ja tietosuojalainsäädännön noudattamisesta. Osoitteemme ja yhteystietomme löytyvät tämän tietosuojakäytännön lopusta.

3. Miten Norwegian käsittelee henkilötietojasi

3.1 Johdanto

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan miten keräämme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi, kun käytät palveluitamme ja olet muuten kanssamme vuorovaikutuksessa jäljempänä kuvatulla tavalla. Siinä kerrotaan miten käsittelemme henkilötietojasi, mitä henkilötietoja käsitellään missäkin tilanteessa sekä tietojenkäsittelyn käyttötarkoituksen ja oikeudelliset perusteet.

3.2 Lippujen tai muiden palveluiden varaaminen

Kun varaat lentoa tai muita tuotteita tai palveluita Norwegianilta, sinua pyydetään antamaan tietoja kuten nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksutiedot ja Reward-jäsennumerosi, jos olet rekisteröitynyt jäseneksi. Varauksestasi riippuen muitakin tietoja saatetaan pyytää, kuten passin numeroa tai syntymäaikaa. Kun pyydät erikoispalvelua, kuten erityisruokavalion noudattamista tai pyörätuolipalveluita, sinulta saatetaan pyytää arkaluonteisia tietoja kuten terveydentilaa koskevia tietoja.

Kun teet muutoksia varaukseesi tai yleensäkin otat meihin yhteyttä, käsittelemme mainittuja, aikaisemmin keräämiämme henkilötietojasi. Nimesi ja yhteystietosi avulla pidämme sinut ajan tasalla varaukseesi liittyen. Lähetämme lentoosi liittyviä muistutuksia tekstiviestitse tai sähköpostitse, kuten lähtöselvityksen alkamisaika tai lähtöportin muutos, ja tiedotamme lentoaikojen muutoksista esimerkiksi silloin, kun lentosi on viivästynyt tai peruttu. Matkaasi useimmiten sisältyy muiden palveluntarjoajien tarjoamia palveluita. Luovutamme nimesi, yhteystietosi ja muut tarvittavat tiedot tarvittaessa näille kolmansille osapuolille. Tietojenkäsittelyn perusteina on näissä tilanteissa varaamiesi tuotteiden ja palveluiden toimittaminen.

Sinulta pyydetään myös maksutietoja (esim. kortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä) muiden henkilötietojen lisäksi maksun suorittamiseksi. Nämä tiedot, varsinkin nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja IP-osoitteesi, luovutetaan maksupalveluidemme palveluntarjoajille siinä tarkoituksessa, että he voivat vastaanottaa maksusi ja varauksesi voidaan vahvistaa. Jos pyydät hyvitystä maksusta, näitä tietoja käsitellään.

Lain vaatimien velvoitteiden täyttämiseksi voimme luovuttaa tietojasi esim. korttiyhtiöllesi, lentoaseman turvallisuushenkilöstölle tai poliisille. Tästä syystä käsittelemissämme tiedoissa voi olla nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi, maksutiedot ja passin tiedot.

Varausta ja varauksen hallintaa varten antamasi tietoja säilytetään enintään kymmenen vuotta kunnes meidän ei ole enää tarpeellista suojata ja puolustaa Norwegiania.

Tässä osiossa kuvatun tietojenkäsittelyn oikeudelliset perusteet ovat sinulta saatu varausehtojen hyväksyntä ja yrityksemme oikeutettu etu eli liiketoimintaan liittyvien tehtävien suorittaminen, tai mikä muutoin on tarvittavaa oikeudellisten velvollisuuksiemme täyttämisessä.

3.3 Profiilin rekisteröiminen ja hallinta

Olet tervetullut rekisteröimään profiilin Norwegian-sivustolla. Tämä parantaa ja helpottaa varausten tekemistä ja mahdollistaa sen, että voimme lähettää sopivampia viestejä verkkosivustolla ja muissa kanavissa. Voit myös samalla päättää miten haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä. Tämä mahdollistaa myös sen, että voimme lähettää sinulle sopivampia viestejä verkkosivustolla ja muissa kanavissa. Tästä syystä keräämme henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, sukupuolesi tai matkapuhelinnumerosi, sekä muita vapaaehtoisesti annettavia tietoja joita haluat meille antaa. Sinulle luodaan henkilökohtainen käyttäjätili verkkosivustollemme tai mobiilisovelluksiimme, joihin pääset käsiksi tietokoneella tai laitteilla. Voit koska tahansa muokata oman tilisi tietoja kirjautumalla sisään sähköpostilla ja salasanalla.

Profiilin tiedot poistetaan, jos niin pyydät. Pyynnön tietojen poistamiseksi voit tehdä profiilisi kautta kun olet kirjautuneena sisään. Lue lisätietoja oikeuksistasi kohdassa 6.

Tässä osiossa kuvatun tietojenkäsittelyn oikeudelliset perusteet ovat sinulta saatu varausehtojen hyväksyntä, sinulta saatu profiilin rekisteröimiseen liittyvien ehtojen hyväksyntä ja yrityksemme oikeutettu etu eli liiketoimintaan liittyvien tehtävien suorittaminen.

3.4 Profiilin muokkaaminen

Norwegian haluaa tehdä palvelusta ja viestinnästä yksilöllisempää ja käyttäjäystävällisempää. Haluamme, että kokemuksesi sopii henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi. Saavuttaaksemme tämän käytämme tietoja siitä, miten käytät digitaalisia palveluitamme (verkko, sähköposti, sovellus, jne.) ja yhdistämme tulokset muihin sinusta säilyttämiimme tietoihin, jotta voisimme päätellä sinua eniten kiinnostavan sisällön, miten todennäköisimmin haluaisit meidän ottavan yhteyttä, mitä kanavia käyttäen ja miten usein, jne.

Kun ryhdyt tekemään uutta varausta, voimme esitäyttää tietosi varauslomakkeelle edellisestä varaustapahtumastasi keräämiemme varaustietojen mukaisesti. Muistamme esimerkiksi lentoaseman, jota käytit haussa tai jolta olet matkustanut, nimesi ja yhteystietosi. Tämän käsittelyn tarkoitus on suoraviivaistaa varaamista, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Voit halutessasi estää tietojen esitäytön profiilisi kautta ottamalla asetuksen ”Automaattinen tietojen käyttö (Automatic use of data)” pois käytöstä. Tietojasi ei sen jälkeen enää käytetä profilointiin ja kaikki ne tiedot, joita tarvitaan ainoastaan tähän tarkoitukseen, poistetaan.

Tässä osiossa kuvatun tietojenkäsittelyn oikeudelliset perusteet ovat sinulta saatu varausehtojen hyväksyntä, sinulta saatu profiilin rekisteröimiseen liittyvien ehtojen hyväksyntä ja yrityksemme oikeutettu etu eli liiketoimintaan liittyvien tehtävien suorittaminen.

3.5 Asiakastuki

Norwegianilla on monia eri tapoja tarjota asiakaspalvelua auttaaksemme sinua. Jotta voimme tarjota asiakastukea, käsittelemme henkilötietojasi asiakkaan tunnistamiseen ja auttamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Verkkosivustollamme voit aloittaa LiveChat-keskustelun tai lähettää kysymyslomakkeen. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, kirjeitse tai sosiaalisen median kautta. Yhteydenoton tavasta riippumatta otamme vastaan palveluihimme liittyviä tiedusteluita, kysymyksiä tai palautetta. Tiedustelusta, kysymyksestä tai palautteesta riippuen sinua voidaan pyytää antamaan tarvittavia henkilötietoja, kuten luottokortin numero tai Reward-jäsennumero.

Kun olet ottanut yhteyttä asiakastukeen, tutustumme viestisi sisältöön, esimerkiksi nauhoitettuun tallenteeseen käydystä keskustelusta, kun käsittelemme valitustasi. Teemme näin varmistaaksemme tarjoamamme palvelun laadun. Henkilötietojasi, kuten nimeäsi, yhteystietojasi ja Reward-jäsennumeroasi, voidaan käsitellä tässä tarkoituksessa.

Ylläpitääksemme palvelutasoamme voimme tehdä tietojenkäsittelyyn liittyviä testejä verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme, kun virhe ilmenee tai kun järjestelmään tehdään muutoksia, mihin sisältyy henkilötietojesi käsittelyä. Näiden toimien ansiosta voimme korjata järjestelmiemme virheitä, näyttää oikein kaikki tekemämme tai tekemäsi sinua koskevat muutokset ja varmistaa verkkosivustojen ja mobiilisovellusten virheetön toiminta.

Tuotamme myös raportteja ja tilastoja analysoimalla antamasi tiedot, kuten nimesi, yhteystietosi ja Reward-jäsennumerosi. Tämän tarkoituksena on parantaa palveluitamme ja tarjota sinulle parempi käyttäjäkokemus seuraavalla kerralla kun käytät palveluitamme.

Jos havaitsemme epätavallista toimintaa profiilissasi, teemme tarvittavat varotoimet. Niihin voi sisältyä henkilötietojesi käsittelyä.

Varausta ja varauksen hallintaa varten antamasi tietoja säilytetään kymmenen vuoden ajan ja kunnes se ei ole enää tarpeellista Norwegianin suojaamisen ja puolustamisen kannalta.

Tässä osiossa kuvatun tietojenkäsittelyn oikeudelliset perusteet ovat sinulta saatu palvelujen käyttöön liittyvien ehtojen hyväksyntä ja yrityksemme oikeutettu etu eli liiketoimintaan liittyvien tehtävien suorittaminen.

3.6 Markkinointi

Jotta saisit kaiken hyödyn tarjouksistamme, lähetämme sinulle sähköpostitse tietoa, tai ilmoitamme sinulle muulla tavoin, tapahtumista ja tarjouksista. Niihin voi sisältyä uutiskirjeitä, omiin valintoihisi perustuvia räätälöityjä tarjouksia tai tietoa muista erikois- tai kausitarjouksista. Käsittelemme sähköpostiosoitettasi, varaushistoriaasi ja kampanja-aktiivisuuttasi tässä tarkoituksessa. /p>

Voimme myös lähettää sinulle tuleviin lentoihisi liittyviä tarjouksia sähköpostitse. Tähän tarkoitukseen käsittelemme sähköpostiosoitettasi ja varaushistoriaasi. Muistutamme sinua myös sähköpostitse kesken jääneestä varauksestasi ja tarjoamme helpon tavan päästä siihen uudelleen käsiksi. Käsittelemme sähköpostiosoitettasi ja verkkopalveluun jäänyttä tietoa keskeytyneestä varauksesta tässä tarkoituksessa.

Norwegian pyrkii olemaan mahdollisimman ajan tasalla jokaisen asiakkaan kanssa eri digiympäristöissä. Jos olet vieraillut verkkosivustollamme, voimme tarjota sinulle sopivia tarjouksia muussa digitaalisessa mediassa verkkosivustolla tekemiesi valintojen perusteella. Evästeiden nimettömäksi tehtyä IP-osoitetta käsitellään tässä tarkoituksessa. Kun vierailet verkkosivustollamme kirjautumatta sisään käyttäjäprofiiliin, käytämme verkkokäyttäytymistäsi apuna näyttääksemme sopivia tarjouksia internetissä, sähköpostikampanjoissa ja muussa digitaalisessa mediassa. Kun olet kirjautuneena sisään, käytämme rekisteröinnin yhteydessä antamiasi tietoja sekä varaus- ja kampanja-aktiivisuushistoriaa, verkkokäyttäytymistä ja muita tietoja, jotta voisimme tarjota sinulle mahdollisimman sopivaa sisältöä.

Jotta voisimme parantaa viestintäämme, teemme myös markkinatutkimusta. Sitä tehdään yhdistämällä henkilötietojasi lukuisiin aineistojoukkoihin. Analyyttisissä aineistojoukoissa käytetyt henkilötiedot poistetaan aina analyysin jälkeen.

Voit halutessasi poistaa markkinointitarkoitukseen käytetyt henkilötietosi poistamalla profiilisi. Nimettömiksi tehtyjä käyttäjäkohtaisia evästeitä ei pystytä yhdistämään tiettyyn henkilöön mutta ne joka tapauksessa poistetaan alan tapojen mukaisesti. Voit myös poistaa ne itse. Katso tämän tietosuojakäytännön osa 5.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeudelliset perusteet ovat sinulta saatu hyväksyntä ja yrityksemme oikeutettu etu eli liiketoimintaan liittyvien tehtävien suorittaminen. Voit hallita antamiasi tietojenkäsittelyyn liittyviä hyväksyntöjä kun luot profiilisi tai koska tahansa sen jälkeen käyttäjäprofiilisi asetuksissa. Huomaa, että luvan peruuttaminen ei tee siitä tietojenkäsittelystä laitonta, joka tapahtui ennen annetun luvan peruuttamista

3.7 WiFi-yhteyden käyttö lennon aikana

Norwegian-lennon aikana voimme tarjota sinulle WiFi-yhteyden, jonka avulla asiakas voi yhdistää tietokoneensa tai laitteensa internetiin. Yhteys luodaan kirjautumalla sisään lentokoneen avoimeen verkkoon. Voimme myös tarjota sinulle lennonaikaisen WiFi-palvelun kautta viihdesisältöä, esim. haluamiasi elokuvia. Tässä tarkoituksessa käsittelemme henkilötietojasi käyttäjän ja laitteen tunnistamiseen. Jos haluat ostaa lennolla viihdesisältöä WiFi-palvelun kautta, pyydämme sinua antamaan luottokorttitietosi.

Ostotiedot säilytetään enintään kymmenen vuoden ajan. Muut tiedot poistetaan pyynnöstäsi.

WIFI-palvelujemme käyttöön liittyvien henkilötietojen käsittelyn oikeudellisena perusteena on sinulta saatu hyväksyntä.

4. Miksi Norwegian luovuttaa henkilötietoja

Emme myy henkilötietojasi markkinointitarkoitukseen muille yrityksille. Jaamme henkilötietosi vain seuraavissa tilanteissa:

  • Kun varaukseesi sisältyy kolmannen osapuolen tarjoama palvelu, voimme jakaa henkilötietosi tämän kolmannen osapuolen kanssa.
  • Jaamme tietoja kolmansien osapuolten palveluntarjoajille, jotka suorittavat toimintoja puolestamme ja käsittelevät tietoja antamiemme ohjeiden mukaisesti tässä tietosuojakäytännössä määriteltyyn tarkoitukseen.
  • Jaamme tietoja, kun kyseessä on Norwegianin suojaaminen ja puolustaminen (mukaan lukien sovellettavien ehtojen täytäntöönpano).
  • Jaamme tietoja viranomaisille, kun laki, asetus, oikeusprosessi tai täytäntöönpanokelpoinen viranomaispäätös niin vaatii.

Voimme myös jakaa aggregoitua tietoa yhteistyökumppaneillemme ja yrityksille eri tarkoituksiin, kuten palveluiden parantamiseen, järjestelmän hallinnointiin, tilastoihin, tutkimukseen ja analyysiin.

Jos et halua antaa meille henkilötietojasi, emme välttämättä pysty tarjoamaan haluamaasi palvelua tai tiedottamaan sinulle muista tarjoamistamme tuotteista tai palveluista.

5. Evästeet ja vastaavat teknologiat

Kun vierailet verkkosivustollamme tai käytät mobiilisovelluksiamme, keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti evästeitä käyttämällä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi kun vierailet verkkosivustolla. Kun vierailet verkkosivustolla ensimmäistä kertaa, selaimen tunnistava evästetiedosto lähetetään laitteellesi.

Evästeitä käyttämällä autat Norwegiania parantamaan verkkosivuston toimivuutta. Evästeiden avulla lyhennetään latausaikaa ja parannetaan käyttäjäkokemusta. Eväste kerää tietoja siitä, miten vierailijat käyttävät verkkosivustoja ja siten antaa meille hyödyllistä tietoa siitä, miten voimme tarjota paremman asiakaskokemuksen ja parantaa palveluitamme.

Käytämme evästeitä myös todentamiseen, jotta sinun ei tarvitse antaa kirjautumistietojasi jokaisella vierailukerralla uudelleen. Evästeet ovat välttämättömiä sille, että palvelu toimii oikein. Muuttamalla selainasetuksiasi voit estää evästeiden tallentamisen ja käytön laitteessasi. Huomaa kuitenkin, että jos kiellät evästeiden käytön et välttämättä voi käyttää verkkosivustomme tai mobiilisovellustemme palveluita.

Käytämme evästeitä myös markkinointitarkoituksessa. Nämä evästeet ovat lähtöisin Norwegianin markkinointikumppaneiltamme, jotka toimivat välittäjinä meidän ja mainostajien välillä. Käytämme näitä evästeitä, jotta voimme tarjota kohdistettuja tarjouksia mainonnassa, mitata mainontamme tehokkuutta ja hallita mainosten näkyvyyttä

Jos mobiililaitteesi asetuksissa on annettu lupa mobiilisovelluksillemme sijaintitietojen keräämiseen, keräämme tiedot automaattisesti. Tämä tietosuojakäytäntö säätelee sitä, miten käytämme tätä tietoa kun liitämme sen henkilötietoihisi.

Huomaa, että laitteesi suojaus- ja turva-asetuksissa voit muuttaa sijaintitietojen jakamiseen liittyviä asetuksia mobiililaitteessasi sekä evästeiden ja samankaltaisten tekniikoiden asetuksia selaimessasi. Lue ohjeet asetusten muuttamiseen selaimesi tai laitteesi ohjeista.

Sen lisäksi että voit muokata selainasetuksia, voit myös vaikuttaa näytölle tulevien mainosten määrään. Jos näet mainoksia verkkosivustollamme, voit poistaa mainoksen näkyvistä napsauttamalla X-painiketta sinisessä adchoice-painikkeessa mainoksen oikeassa yläkulmassa.

Jos haluat lisätietojasiitä, miten käyttäytymiseen liittyvä mainonta toimii, lue tarkempaa tietoa evästeistä ja siitä, miten voit suojata yksityisyyttäsi internetissä sivustolla Your Online Choices: http://www.youronlinechoices.com/.

6. Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihisi, pyytää niiden korjaamista, pyytää niiden käsittelyn rajoittamista ja niiden poistamista sekä saada ne koneellisesti luettavassa muodossa. Jos olet rekisteröinyt profiilin, voit koska tahansa päivittää, korjata tai poistaa antamiasi tietoja. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät kysymykset ja pyynnöt päästä niihin käsiksi tulee osoittaa jäljempänä mainitulle yhteyshenkilölle.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa. Kun olemme pyytäneet sinulta luvan tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus perua tämä lupa. Kun käsittelemme tietojasi oikeutetun edun perusteella (kuten käsitelty aikaisemmin), sinulla on oikeus vastustaa sitä. Joissain tilanteissa oikeuksiasi voidaan rajoittaa, esimerkiksi silloin kun voimme todistaa, että meillä on tietojesi käsittelemiseen lakisääteinen vaatimus.

Sellaisten henkilötietojen antaminen on pakollista, jotka tarvitsemme lakisääteisten tai sopimukseen perustuvien vaatimusten vuoksi. Jos näitä tietoja ei anneta, me emme voi toimia sopimusten mukaisesti tai täyttää meille asetettuja velvoitteita. Kaikissa muissa tilanteissa pyydettyjen henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista.

Henkilötietojasi säilytetään kohdan 3 ja sen alakohtien periaatteiden mukaisesti. Voit koska tahansa poistaa käyttäjäprofiilisi verkkosivustoltamme.

7. Henkilötietojen siirto muihin maihin

Henkilötietojen siirto kolmanteen maahan Euroopan talousalueen ulkopuolelle, jossa tietosuoja ei ole vaadittavalla tasolla tehdään vain jos tarvittavista varotoimista on huolehdittu, esimerkiksi yritystä koskevin sitovin säännöin, EU:n mallisopimuslausekkein tai jos tiedot vastaanottava osapuoli osallistuu EU-US Privacy Shield -järjestelyyn. Jos sinulla on tähän liittyviä kysymyksiä, ota yhteys lopussa annettuun yhteyshenkilöön.

Voimme siirtää aggregoituja tietoja kolmansille osapuolille (kotimainen ja/tai ulkomainen) seuraaviin tarkoituksiin: i) verkkosivuston ja mobiilisovelluksen tai tiettyyn palveluun liittyvän välineen parantaminen ja kehittäminen ja ii) verkkosivuston ja mobiilisovelluksen tai muun välineen toiminnan varmistaminen.

8. Kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain Norwegianin tekemää henkilötietojen keruuta, käyttöä ja käsittelyä. Yhteistyökumppaneillamme ja muilla verkkosivustoilla, joille tältä verkkosivustolta siirrytään, on omat tietosuojakäytäntönsä. On suositeltavaa, että tutustut kaikkien kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin ennen kuin annat niille tietoja tai hyödynnät tarjousta tai muuta etua. Vaikka pyrimme tekemään yhteistyötä vain sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, joilla on yhtä laadukkaat toimintaperiaatteet ja tietosuojatoimet, me emme ole millään tavalla vastuussa kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjen sisällöstä.

9. Muutokset ja lisäykset

Voimme päivittää tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin, jotta se vastaa uusia tai erilaisia tietosuojatoimia, ilmoittamatta. Pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön viimeisimmän version.

Ilmoitamme tällä verkkosivustolla ja/tai muulla tavoin kun teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Jos et hyväksy muutoksia, sinun täytyy lopettaa palveluidemme käyttö ja poistaa mahdollinen profiilisi.

10. Sovellettava lainsäädäntö

Ellei kansallisissa laeissa ja säädöksissä toisin määrätä, tämä tietosuojakäytäntö on Norjan lakien alainen ja Norjan tuomioistuimilla on ei-yksinomainen toimivalta.

11. Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tietosuojaperiaatteisiimme tai tähän tietosuojakäytäntöön liittyen. Voit ottaa meihin yhteyttä verkossa. Voit ottaa meihin yhteyttä postitse osoitteeseen:

Data Protection Officer Norwegian Air Shuttle ASA
Postboks 115
1330 Fornebu

Jos sinulla on käsittelemättömiä huolenaiheita, sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle. Asianomainen tietosuojaviranomainen on Norjan tietosuojaviranomainen.

Voimaantulopäivä: 8. toukokuu, 2018 / Viimeisin päivitys: 8. toukokuu, 2018

Tämä sivusto vaatii, että verkkoselaimen evästeet ovat käytössä!

Käytät tällä hetkellä helppokäyttöversiota pöytäkoneella.

Käytät tällä hetkellä pöytäkoneversiota mobiililaitteella.