Innsjekking og ombordstigning

Innsjekking
For å gjøre din reise lettere, tilbyr vi en rekke ulike alternativer for innsjekking. For å sjekke inn må du gi din booking referanse / reiserute og en gyldig form for identifikasjon.

Direkte til gate
Hvis du reiser med kun håndbagasje på reiser innenfor de nordiske landene eller reiser fra ett av de nordiske landene til en destinasjon i Europa, kan du benytte deg av vår Direkte til Gate tjeneste. Passasjerer må overholde de gitte tidsfristene for ombordstigning.

NB! Direct to Gate er ikke tilgjengelig på reiser til Storbritannia og fra Europeiske destinasjoner og inn til Norden, der må du sjekke inn før ombordstigning. 

Innsjekkingsautomater
For å spare tid på flyplassen, kan du sjekke inn på våre innsjekkingsautomater når du reiser fra mange av våre destinasjoner. Innsjekking samt avlevering av bagasje skal skje i henhold til våre innsjekkingsfrister.

Innsjekkingsfrist
Vi anbefaler alle passasjerer å sjekke inn i god tid før avreise. Hvis du ankommer etter den fastsatte innsjekkingsfristen, vil du ikke ha muligheten til å sjekke inn.

 

 

Innenlandsreiser

Utenlandsreiser

Dubai, Israel, Thailand, USA, Karibien

Innsjekking åpner

2 timer
før avreise

2 timer
før avreise

3 timer
før avreise

Innsjekking stenger

30 minutter
før avreise

45 minutter
før avreise

1 time
før avreise

NB! Passasjerer som trenger spesiell assistanse, barn som reiser alene og passasjerer som reiser med kjæledyr og spesialbagasje, må sjekke inn minst 1 time før planlagt avgang av flyvningen.


Ombordstigning
For å sikre at rutetiden overholdes, ber vi alle passasjerer å være ved utgangen så tidlig som mulig før ombordstigningen stenger. Hvis du ankommer til ombordstigning etter den tid som er fastsatt, forbeholder Norwegian seg retten til å nekte ombordstigning.

 

Innenlandsreiser

Mellom de Nordiske landene

Alle andre flygninger

Utgangen stenger

20 minutter
før avreise

20 minutter
før avreise

30 minutter
før avreise

 

Billettkontroll
Som en del av EU / EØS regelverket for sivil luftfart inngår nå at billett skal sjekkes før man går gjennom sikkerhetskontrollen. Du må kunne fremvise en gyldig billett for den aktuelle datoen før du får gå gjennom sikkerhetskontrollen. Et gyldig ombordstigningskort, et reisedokument med strekkode, en SMS billett eller en elektronisk billett på et kredittkort vil aksepteres i sikkerhetskontrollen.
Les mer på Avinor.